Hoppa till huvudinnehållet

Flyttfirma i Åkers styckebruk – Flyttlaget

Flyttlaget är en flyttfirma som ordnar allt kring flytt i Åkers styckebruk. Vi anser att en positiv attityd och god service gör stor skillnad. Vi tycker om att hjälpa våra kunder att fixa flytten. Genom oss får du flexibel flytthjälp till rimligt pris.

Vi hämtar dina möbler och saker, transporterar till din nya adress och bär in allt i bostaden. Flyttlaget kan också hjälpa dig packa och packa upp, montera isär och montera ihop möbler. Du bestämmer vilka moment du vill ha hjälp med!

Håll det enkelt – boka flytthjälp.

Privatflytt eller företagsflytt i Åkers styckebruk 

Är det privatflytt eller företagsflytt du behöver hjälp med i Åkers styckebruk? Flyttlaget hanterar flyttar åt både privatpersoner och företag i Mälardalen. 

Företagsflytt 

Du som anlitar oss för företagsflytt får en lyhörd partner som månar om att logistiken kring företagets flytt ska flyta på. Värt att veta är också att våra medarbetare har schyssta arbetsvillkor och arbetar miljömedvetet. 

Privatflytt 

Du som anlitar oss för privatflytt kan få rutavdrag. Du behöver inte ansöka om det själv, vi som tillhandahåller flyttjänsten ansöker för din räkning och drar av beloppet från din faktura. 

Du kan läsa mer om hur rutavdraget fungerar på Skatteverket.se.

Flyttlaget har allt som krävs för en stabil flytt

✓ Kunskap
✓ Utrustning
✓ Säkerhet
✓ Schyssta villkor
✓ Flyttglädje.

Flyttlaget har den kunskap, erfarenhet och utrustning som behövs för att säkerställa en smidig och säker flytt. Våra medarbetare omfattas av kollektivavtal och vi värdesätter trivsel. Vår arbetsglädje är din flyttglädje.

Fixa flytten med Flyttlaget 

Fyll i formuläret och skicka in din förfrågan så återkommer vi med prisuppgift. När du bekräftat att du vill boka flytthjälpen får du den information du kan behöva inför flytten.

Om något skulle vara oklart eller om du vill lägga till något är du såklart välkommen att höra av dig så löser vi det! 

Fixa flytten med Flyttlaget

När du har fyllt i och skickat in formuläret och skickat in din förfrågan får du en prisuppgift. Då kan du välja att boka flytthjälpen, och får den information du kan behöva inför flytten.

Om något skulle vara oklart eller om du vill lägga till något är du såklart välkommen att höra av dig så löser vi det!

Fyll i dina kontaktuppgifter så
återkommer vi inom kort

  Önskar ni även flyttstädning?

  Vi flyttar från:

  Vi flyttar till:

  Övrig information?


  Låt Flyttlaget lösa
  dina problem!