Hoppa till huvudinnehållet

Om Flyttlaget

Flyttlaget tillkom för att möta behovet av en pålitlig partner inom flytt i Eskilstuna. Vi vill konkurrera under rätt villkor.

Flyttlaget har kunskapen, erfarenheten och utrustningen som krävs för en smidig och säker flytt. Våra medarbetare är anslutna till kollektivavtal och trivsel värderas högt hos oss. Vi är motiverade att hjälpa våra kunder att fixa flytten, och anser att en hjälpsam inställning och ett bra bemötande är en viktig del. Vår arbetsglädje är din flyttglädje.

Vi har det som krävs och lite till

✓ Kunskap
✓ Utrustning
✓ Säkerhet
✓ Schyssta villkor
✓ Flyttglädje.

Hit och dit i Mälardalen 

Med utgångspunkt i Eskilstuna står Flyttlaget till tjänst i hela Mälardalen. Vi kan fixa flytten åt dig som privatperson eller åt ditt företag. Begär offert eller kontakta oss om det är något du vill veta mer om.

Vi är stolta över våra samarbeten med Lasses Piano och Talkoo, två pålitliga och erfarna flyttfirmor i Eskilstuna. Genom Lasses Piano kan vi säkerställa säker och professionell hantering av ditt värdefulla piano. Talkoo erbjuder smidiga och effektiva flyttar för både privatpersoner och företag. Tillsammans strävar vi efter att ge dig en bekväm och framgångsrik flyttupplevelse. Vi är dedikerade till att erbjuda en pålitlig och professionell flyttservice som uppfyller dina behov.

Kontakta oss

När du har fyllt i och skickat in formuläret och skickat in din förfrågan får du en prisuppgift. Då kan du välja att boka flytthjälpen, och får den information du kan behöva inför flytten.

Om något skulle vara oklart eller om du vill lägga till något är du såklart välkommen att höra av dig så löser vi det!

Fyll i dina kontaktuppgifter så
återkommer vi inom kort