Hoppa till huvudinnehållet

Flyttfirma i Köping – Flyttlaget

Flyttlaget är en flyttfirma som ordnar allt kring flytt i Köping. Vi anser att en positiv attityd och god service gör stor skillnad. Vi tycker om att hjälpa våra kunder att fixa flytten. Genom oss får du flexibel flytthjälp till rimligt pris.

Flyttlaget hämtar dina möbler och saker, transporterar till din nya adress och bär in allt i bostaden. Vi kan också hjälpa dig packa och packa upp, montera isär och montera ihop möbler. Du bestämmer vilka moment du vill ha hjälp med!

Håll det enkelt – boka flytthjälp.
Privatflytt eller företagsflytt i Köping 

Är det privatflytt eller företagsflytt du behöver hjälp med i Köping? Flyttlaget hanterar både flyttar åt privatpersoner och företag i Köping och Mälardalen. 

Privatflytt 

Du som anlitar oss för privatflytt kan få rutavdrag. Du behöver inte ansöka om det själv, vi som tillhandahåller flyttjänsten ansöker för din räkning och drar av beloppet från din faktura. 

Du kan läsa mer om hur rutavdraget fungerar på Skatteverket.se.

Företagsflytt 

När du anlitar oss för företagsflytt får du en lyhörd partner som gör allt för att logistiken kring företagets flytt ska flyta på ordentligt. Du kan också förlita dig på att våra medarbetare har schyssta arbetsvillkor och att vi arbetar miljömedvetet. 

Allt som behövs för en stabil flytt

✓ Kunskap
✓ Utrustning
✓ Säkerhet
✓ Schyssta villkor
✓ Flyttglädje.

Flyttlaget har den kunskap, erfarenhet och utrustning som behövs för att säkerställa en smidig och säker flytt. Våra anställda omfattas av kollektivavtal och vi värdesätter trivsel. Vår arbetsglädje är din flyttglädje.

Fixa flytten med Flyttlaget 

Fyll i formuläret och skicka in din förfrågan så återkommer vi med prisuppgift. När du bekräftat att du vill boka flytthjälpen får du den information du kan behöva inför flytten.

Om något skulle vara oklart eller om du vill lägga till något är du såklart välkommen att höra av dig så löser vi det! 

Fixa flytten med Flyttlaget

När du har fyllt i och skickat in formuläret och skickat in din förfrågan får du en prisuppgift. Då kan du välja att boka flytthjälpen, och får den information du kan behöva inför flytten.

Om något skulle vara oklart eller om du vill lägga till något är du såklart välkommen att höra av dig så löser vi det!

Fyll i dina kontaktuppgifter så
återkommer vi inom kort

  Önskar ni även flyttstädning?

  Vi flyttar från:

  Vi flyttar till:

  Övrig information?


  Låt Flyttlaget lösa
  dina problem!