Hoppa till huvudinnehållet

Flyttfirma i Mariefred – Flyttlaget

Flyttlaget är en flyttfirma som tar hand om allt som har med flytt att göra i Mariefred. Vi trivs med att hjälpa våra kunder att fixa flytten, och menar att en hjälpsam inställning och ett bra bemötande är en viktig del i det.

Vi hämtar dina möbler och ägodelar, transporterar dem till destinationen och bär in allt i ditt nya hem. Flyttlaget kan också hjälpa dig packa och packa upp, ta isär och montera ihop dina möbler, städa ur din gamla bostad och packa undan sådant du vill magasinera. Du bestämmer själv vilka steg du vill ha hjälp med!

Boka flexibel flytthjälp till rimligt pris idag.

Privatflytt eller företagsflytt i Mariefred 

Är det privatflytt eller företagsflytt du behöver hjälp med i Mariefred? Flyttlaget hanterar både flyttar åt privatpersoner och företag i Mariefred och Mälardalen. 

Privatflytt 

Du som anlitar oss för privatflytt kan få rutavdrag. Du behöver inte ansöka om det själv, vi som tillhandahåller flyttjänsten ansöker för din räkning och drar av beloppet från din faktura. 

Du kan läsa mer om hur rutavdraget fungerar på Skatteverket.se.

Företagsflytt 

Du som anlitar oss för företagsflytt får en lyhörd partner som månar om att logistiken kring företagets flytt ska flyta på. Värt att veta är också att våra medarbetare har schyssta arbetsvillkor och arbetar miljömedvetet. 

Flyttlaget har allt som krävs för en stabil flytt

✓ Kunskap
✓ Utrustning
✓ Säkerhet
✓ Schyssta villkor
✓ Flyttglädje.

Flyttlaget har den kunskap, erfarenhet och utrustning som behövs för att säkerställa en smidig och säker flytt. Våra anställda omfattas av kollektivavtal och vi värdesätter trivsel. Vår arbetsglädje är din flyttglädje.

Fixa flytten med Flyttlaget

När du har fyllt i och skickat in formuläret och skickat in din förfrågan får du en prisuppgift. Då kan du välja att boka flytthjälpen, och får den information du kan behöva inför flytten.

Om något skulle vara oklart eller om du vill lägga till något är du såklart välkommen att höra av dig så löser vi det!

Fyll i dina kontaktuppgifter så
återkommer vi inom kort

  Önskar ni även flyttstädning?

  Vi flyttar från:

  Vi flyttar till:

  Övrig information?


  Låt Flyttlaget lösa
  dina problem!